Tocanita cu carne la garnita

de Rahela Velicu in Porc, 25 Ian 2017 | 7250 vizualizari

 

Mie mi se par mult mai gustoase mancarurile cu carnea de la garnita. 
 

 

INGREDIENTE

  • carne prajita
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne la garnita:

Mai intai, curatam si taiem ceapa marunt. O calim in ulei incins. Carnea de la garnita, o punem in tigaie sa topim untura de pe ea.

Peste ceapa calita, adaugam 2 cani de apa, carnea si cartofii taiati cuburi.

Lasam la fiert 15 minute, apoi adaugam pasta de tomate. Lasam sa fiarba in continuare, pana cand cartofii vor fi fierti bine.

Adaugam sare, piper si verdeata dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne la garnita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite